Първоначално публикувано от digitalundgrd
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко тунинг
Collapse
X
-
155 2.0 16v МY95 Sport
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеПак с големи благодарности на колегата Дадин и другите момчета отзовали се на лични,днес първата фаза беше завършена ,гумите не закачат никаде,ако бях сложил 215 щях да видя зор понеже 205 отпред минават на милиметри от под калника.
Щеше да е хубаво да не разваляш нещата под предния капак с 'фиатски' изпълнения ама айде,ти си знаеш!
55-цата кърти... любимия ми модел алфа......AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от PE4E Покажи съобщениеКолата е станало много добре поздравления за 'азефа' и оригиналния вид на колата!
Щеше да е хубаво да не разваляш нещата под предния капак с 'фиатски' изпълнения ама айде,ти си знаеш!
55-цата кърти... любимия ми модел алфа......155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеПрав си колега винаги съм се стремял ,да запазя орегиналния вид,затова и сложих АЗЕВ 4х98 и седалките са си орегинални за 155,точно и затова ще ревизирам мотора,спортни валове,колектор,генерация,и ще и метна Азот.50 или 70 коня шорт или както му казват.Не искам да развалям орегиналното и състояние.Вчера по скаипа коментирахме с THECLEANER точно този въпрос.Благодаря на колегата Drago понеже тои ми даде тази идея ,така ще живне малко колата и ще си остане както трее да си е.леле става страшно
sigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщениеооо азотлеле става страшно
И аз надух с 50+ коня и вече втора гарнитура духвам!
Но се надявам да мога да духна и 5-таsigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеДа.. страшно е!!!
И аз надух с 50+ коня и вече втора гарнитура духвам!
Но се надявам да мога да духна и 5-таsigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщениее какъв ще е ефекта ако се духат само гарнитури? по добре да се направи като хората и да не се занимава човек и да дава само газ
Но в момента знам колко може без разреждане да издържи и тн! После ще се учим пак на същото но с разреждане...
Това с нитрото трябва да е готино ,но според мен за да деяни двигателя с още 50 коня в + всичко трябва да е направено като хората! Ще е добре да спусне някои инфо колко може да деяни 16 клапанов с нитро, а не като мен да пробвам колко държи на налягане опитно...sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Лично аз мисля да го ревизирам основно,именно ковани бутала ,биели ,три метални лагери и гарнитура на главата метална,или там каквато се полага,при това положение смятам че няма да има,проблеми,ако се пръска 50 или 70 коня.После 16 к страда от лагери ,и е с чугунен блок,та няма ризи,и гарнитурата ляга на доста по голяма площ,и затова не мисля че ще има проблеми,от нея.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеПрав си колега винаги съм се стремял ,да запазя орегиналния вид,затова и сложих АЗЕВ 4х98 и седалките са си орегинални за 155,точно и затова ще ревизирам мотора,спортни валове,колектор,генерация,и ще и метна Азот.50 или 70 коня шорт или както му казват.Не искам да развалям орегиналното и състояние.Вчера по скаипа коментирахме с THECLEANER точно този въпрос.Благодаря на колегата Drago понеже тои ми даде тази идея ,така ще живне малко колата и ще си остане както трее да си е.и сичко да е оригиналдъ
AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеСега иде на дневен ред задно гърне супер спринт.Иначе зъболекарските столове и заспаха.
И аз минах по този път с купуването на суперспринт от Италия , само че в моя случай и доставка до България с куриер. Много се моткат 'талянците с поръчките. Сега обаче като се замисля за цените - по-добре да ми направят цялата генерация със стоманени гърнета и тръби. В София има поне 2-3 места където да ти ги направят качествено, но като поръчвах суперспринта не ги знаех.
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеПрав си колега винаги съм се стремял ,да запазя орегиналния вид
За нитрото - знам за една 156ца 2.5 с 70 шот, без да е пипан двигателя и аванса.
А ти щом мислиш да слагаш "кованяк" на теория трябва да държи много. Но така и не разбрах 155цата при прекъсвач дали спира горивото или запалването. Затова е добре да се замислиш за такъв контролер (или подобен): http://www.holley.com/15982NOS.asp Пуска ти нитрото само в оборотите които настроиш. А този специално поддържа и двустепенно нитро......
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеСедалките пасват много добре.
И аз минах по този път с купуването на суперспринт от Италия , само че в моя случай и доставка до България с куриер. Много се моткат 'талянците с поръчките. Сега обаче като се замисля за цените - по-добре да ми направят цялата генерация със стоманени гърнета и тръби. В София има поне 2-3 места където да ти ги направят качествено, но като поръчвах суперспринта не ги знаех.
И "дървените" декорации ли мислиш да запазиш ?
Дървените декорации по на татък ще им метна релефен ,,истински,, карбон,и са готови.
За нитрото - знам за една 156ца 2.5 с 70 шот, без да е пипан двигателя и аванса.
А ти щом мислиш да слагаш "кованяк" на теория трябва да държи много. Но така и не разбрах 155цата при прекъсвач дали спира горивото или запалването. Затова е добре да се замислиш за такъв контролер (или подобен): http://www.holley.com/15982NOS.asp Пуска ти нитрото само в оборотите които настроиш. А този специално поддържа и двустепенно нитро...155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеСега има друг проблем тамън бях намерил ковани бутала Виорснер или както им е името,ма се оказва ,че кованите бутала ,са 2 вида,а именно бутала кадето дигат комресията на 12,за силен атмосверен тунинг,или такива които я свалят на 8,5,за турбо интервенции.На мене обаче ми трябват ковани бутала ,но да запазват стоковата компресия,понеже при 8,5 без нитро просто няма да отцепи,а на 12 ще е много за нитрото.Та това е сериозен проблем,понеже аз искам ковани бутала,понеже са много по здрави,и няма да има проблеми ако се пръска повечко нитро.Ако някои колега има инфо по въпроса и ,ме светне ще съм му много благодарен
Comment
Comment